Testen

Van software testen tot testmanagement

Software testen en testmanagement laat je het beste doen door testprofessionals. Dankzij hun expertise weet je zeker dat je het beste uit een testproces haalt. Identify helpt je hier graag bij. Lees op deze pagina wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Optimaal testproces

Het testen van software wil je zo soepel mogelijk laten verlopen. Daar kun je dan ook wel wat extra hulp bij gebruiken. Met onze testexpertise verzeker jij jouw organisatie ervan dat het testproces volledig ingericht en geborgd wordt. Op deze manier kies je voor een optimaal testproces met de beste resultaten. Onze professionals helpen met het testen van softwareproducten, testautomatisering en het verbeteren van testprocessen. Ook voeren we algemeen testmanagement uit.

Onze testprofessionals

Aan de testprofessionals van Identify kun je het testproces met een gerust hart overlaten. Al meer dan 10 jaar test Identify softwareproducten voor o.a overheden, financiële organisaties en de top van het MKB. Hun kennis is altijd up-to-date, omdat wij de meest relevante opleidingen hebben afgerond en de laatste ontwikkelingen op de voet volgen. wij ontzorgen je door het volledig uitvoeren van testtrajecten, waarbij de kwaliteit van het eindproduct altijd centraal staat. Onze taak zit er pas op als het resultaat voldoet aan al jouw wensen en jij als klant volledig tevreden bent.

Meer weten over testen?

Ben jij benieuwd wat de testprofessionals van Identify voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee.