Business analyse

Samen de juiste keuzes maken

Ben jij als manager verantwoordelijk voor een bedrijfsproces? Krijg je te maken met wijzigingen in het applicatielandschap of veranderende wet- en regelgeving? Dan kun je wel wat advies gebruiken. Bijvoorbeeld bij het inrichten van dit proces op de beste manier. Onze business analisten helpen je graag om samen hierin de juiste keuzes te maken.

Succesvol automatiseren

Bij automatiseren van processen komen veel vragen om de hoek kijken. Hoe zit het met bijvoorbeeld wet- en regelgeving? Welke eisen of wensen hebben andere mensen binnen en buiten jouw organisatie? En wat is de impact op het dagelijkse werk nadat er geautomatiseerd is? Onze business analisten beantwoorden deze vragen graag voor je, met een goed gevoel voor de organisatie. Dit helpt jou als manager de juiste beslissingen te maken, voor zowel de oplossing als de leverancierskeuze. Ook maken onze analisten het meetbaar wanneer een automatiseringstraject succesvol is. Samen zorgen we ervoor dat jouwproject een succesverhaal wordt.

Businessanalyse door Identify
Roger Wouterse

Ervaren business analisten

Al ruim 10 jaar helpen onze business analisten diverse organisaties bij automatiseren. Dit doen zij voornamelijk voor overheden, financiële organisaties en de top van het MKB. Hun kennis is altijd up-to-date, omdat zij de laatste ontwikkelingen op de voet volgen en de meest relevante opleidingen hebben afgerond. Bovendien weten onze business analisten hoe ze alle betrokkenen meekrijgen in het veranderingsproces. Hun taak zit er pas op als jij tevreden bent en met een goed gevoel terug kan kijken op het automatiseringstraject.

Meer weten over business analyses?

Ben jij benieuwd wat de business analisten van Identify voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee.