Webinair “Testautomatisering wendbaar organiseren”

Op 13 mei 2020 om 15.30 uur werd het boek ‘Testautomatisering wendbaar organiseren – klaar voor de toekomst’ gelanceerd in de vorm van een webinar. Samen met mijn mede-auteurs Danny Greefhorst en Marcel Mersie hebben we het webinar de kernonderdelen van het boek toegelicht. In het boek beschrijven we een nieuw perspectief op testautomatisering, waarbij wendbaarheid en toekomstvastheid centraal staan. Daarnaast is de boodschap dat testautomatisering vanuit een architectuurbenadering moet worden aangepakt. Dat betekent dat er ruimte wordt gemaakt om de inrichting van testautomatisering te doordenken en de daarbij behorende keuzes vast te leggen. We leggen de verbinding tussen architectuur en testen en testautomatisering in het bijzonder.

Het webinar is hieronder terug te zien;

Wil je meer weten over het boek, de auteurs en aanvullende materialen, bezoek dan de landingspagina voor het boek via deze link: https://mailchi.mp/a6bc6ba0b694/testautomatisering