Het team van Identify

Vincent de Jong

Vincent de Jong

Kwaliteitsregisseur

Vincent de Jong

‘Leef nu, en niet later’ is het motto van Vincent. Daarom heeft hij ook geen bucketlist en leeft hij met de dag. Dat doet hij samen met zijn vrouw, vrienden en familie. Daarnaast krijg hij van zijn werk als ketenregisseur veel energie wanneer hij de ruimte krijgt om ook buiten de kaders te werken. Alles wat Vincent vervolgens uitvoert tijdens zijn werk, doet hij met als doel om de opdrachten voor klanten boven verwachting af te ronden. Denk aan mensen en processen met elkaar verbinden, focus aanbrengen in zaken die er écht toe doen en zijn kennis en ervaring met klanten delen, zodat deze ook na Vincents vertrek successen kunnen blijven boeken.

Bekijk het profiel van Vincent

Dennis Riebeek

Dennis Riebeek

Kwaliteitsregisseur

Dennis Riebeek

Voor Dennis staat het beleven van nieuwe avonturen altijd bovenaan zijn lijstje. Daarom is hij in zijn vrije tijd veel buiten en het liefst in de heuvels en bergen te vinden. Daar sport hij graag en begeleidt hij regelmatig hardlopers die graag hun grenzen willen verleggen en het beste uit zichzelf willen halen. Ook in zijn werk kiest Dennis niet meteen voor de makkelijkste weg. Hij kiest die weg wel als dit de meest efficiënte en effectieve manier is om zijn doel te bereiken. Zo realiseert hij als kwaliteitsregisseur ook complexe verandertrajecten met impact op mens, organisatie en IT. Toch staat de boog voor Dennis niet altijd gespannen. Bijvoorbeeld wanneer hij van zijn gezin geniet of op de bank ploft om naar superheldenfilms of een wielerkoers te kijken.

Bekijk het profiel van Dennis

Jos van Rooyen

Jos van Rooyen

Kwaliteitsregisseur

Jos van Rooyen

Jos is, in tegenstelling tot wat andere mensen wel eens van hem denken, allesbehalve een serieuze vent. Met een goede kop koffie en een aantal flauwe grappen op zak, haalt hij het beste uit zichzelf en zijn klanten naar boven. Als ketenregisseur vindt hij het fijn dat hij mag werken bij klanten die hem waarderen om de kennis en kunde die hij bij projecten meebrengt. Daarnaast deelt Jos graag zijn kennis en ervaring met anderen. Middels presentaties, workshops en diverse publicaties. Buiten zijn werk brengt hij zijn tijd door met familie en vrienden, sport hij graag en onderhoudt hij met plezier zijn tuin. Jos heeft daarnaast nog een flinke bucketlist in zijn achterzak. Een die zo lang is, dat hij vreest dat één leven te weinig is.

Bekijk het profiel van Jos

Roger Wouterse

Roger Wouterse

Business analist

Roger Wouterse

Roger begint zijn werkdag altijd positief, omdat hij weet dat hij die dag zijn klantorganisaties mag helpen met hun volgende stap. Als agile consultant en business analist begeleidt hij klanten bij het verbeteren van hun proces en software en zorgt hij ervoor dat zowel klanten als leveranciers elkaar tijdens dit proces goed begrijpen. Thuis klust hij graag aan alles wat wielen heeft en laadt hij zijn batterij op tijdens wandelingen met zijn hond. Ooit hoopt hij een keer een parachutesprong te maken, alhoewel hij het ook doodeng vindt als hij er maar al aan denkt.

Bekijk het profiel van Roger

Udo Kuijpers

Udo Kuijpers

Scrum master/Agile consultant

Udo Kuijpers

‘Doen’ is het woord dat het beste bij Udo past. Udo kan meer ideeën, mogelijkheden en plannen in één dag voorbrengen, dan menigeen in een maand ! Niet alleen als het gaat om zijn werk als scrum master. Ook daarbuiten is Udo altijd bezig, voornamelijk met drie dingen: sporten, sporten en, je raadt het al, sporten. Zo is hij een fanatiek hardloper en tennisser. Zijn coachvaardigheden als scrum master komen overigens ook bij zijn passie voor sporten goed van pas. Udo is namelijk trainer van het voetbalteam van zijn zoon. Met dit team probeert hij, net als in zijn werk voor de klanten van Identify, elke week een stukje beter te worden dan de week daarvoor, waarbij de ene week een overwinning en de andere week een speler die ‘eindelijk’ zijn eerste doelpunt maakt, het eindresultaat is.

Bekijk het profiel van Udo

Jan Hertogh

Jan Hertogh

Senior QA consultant

Jan Hertogh

Als Jan nog één ding in zijn leven wil, is het wel het krijgen van kleinkinderen. Tegelijkertijd beseft hij dat hij hier zelf niet veel invloed op heeft. En dat is ook het advies dat hij graag aan andere mensen meegeeft: focus je energie op zaken waar je wél invloed op hebt. Dit doet Jan zelf door in zijn werk klanten te helpen met het verbeteren van testprocessen, waardoor de kwaliteit van hun software naar een hoger niveau wordt getild. Daarnaast is binnenzitten niks voor Jan. Daarom trekt hij er in zijn vrije tijd graag op uit met familie, vrienden en buren. En als hij dan toch een keer thuis is, vermaakt hij zich met, zoals hij zelf zegt, ‘oude foute sitcoms’.

Bekijk het profiel van Jan

Marleen Kleijn

Marleen Kleijn

General Affairs & HR-manager

Marleen Kleijn

Marleen staat altijd voor alle mensen klaar. Zo houdt ze als hr-manager bij Identify goed in de gaten hoe het met alle collega’s gaat en zorgt ze ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Buiten werk ontvangt ze graag familie en vrienden voor een hoop gezelligheid. Met name haar neefjes en nichtjes zijn dolblij als ze weer bij hun tante mogen logeren. Niet zo gek als je bedenkt dat Marleen en haar man in een leuk, oud boerderijtje wonen. Toch zorgt Marleen ook voor voldoende ‘me-time’. Bijvoorbeeld wanneer ze een stuk gaat wandelen of gewoon even een kop thee drinkt met een vriendin.

Bekijk het profiel van Marleen

Maarten Hermans

Maarten Hermans

Senior scrum master/Agile consultant

Maarten Hermans

Maarten krijgt een enorme kick wanneer hij ziet dat zijn werk bijdraagt aan betere resultaten en meer tevredenheid bij klanten en zijn teamleden. Met een hoop positieve energie begint hij dan ook elke dag aan zijn werk. Wanneer hij dan toch het onvermijdelijke middagdipje krijgt, neemt hij steevast een Cola Zero en kan hij er weer een paar uur tegenaan. Eenmaal thuis geniet hij van tuinieren, klussen in huis en rijdt hij graag een rondje op zijn motor. Daarnaast trekt hij ook graag op met zijn twee tienerdochters. Maar wanneer Maarten zin heeft om naar Discovery Channel te kijken, staat hij er in huize Hermans toch echt alleen voor.

Bekijk het profiel van Maarten

Chester Jansen

Chester Jansen

Kwaliteitsregisseur & Atlassian consultant

Chester Jansen

Chester houdt van het echt zware werk. Daarmee doelt hij niet direct op zijn werk als managing partner, maar eerder op zijn muzieksmaak. Want een band als Metallica, dat is volgens hem nog veel te soft. Ook heeft hij ervaring met het runnen van een band. Hierdoor brengt Chester iets unieks mee in zijn werk. Het heeft hem bijvoorbeeld geholpen bij het neerzetten van Identify als een no-nonsense organisatie die het verschil maakt. Chester krijgt van zijn werk en liefde voor muziek een hoop energie, die hij elke dag weer inzet in het veranderen en verbeteren van andere organisaties.

Bekijk het profiel van Chester

Sjibrand Hoekstra

Sijbrand Hoekstra

QA consultant

Sijbrand Hoekstra

Sijbrand krijgt veel energie van mooie opdrachten. Zelfs als deze voor drie uur (!) reistijd op een dag zorgen. Een prettig scrumteam en de vrijheid die hij kreeg om deze opdracht in Groningen uit te voeren, trokken hem uiteindelijk over de streep. Als test engineer gaat hij dan ook werkelijk geen uitdaging uit de weg. En dat terwijl hij thuis ook nog een gezin met drie kinderen runt. De een zit op hockey, de ander rijdt paard en de jongste start binnenkort met voetbal. Gelukkig zorgt hij ook goed voor zichzelf. Bijvoorbeeld op de golfbaan, waar hij zijn hoofd weer even leeg maakt en tegelijkertijd zijn batterij oplaadt.

Bekijk het profiel van Sijbrand

Martijn Weeber

Sales manager

Bart Watertor

Bart Watertor

Algemeen directeur

Bart Watertor

Bouwen. Dat is wat Bart het liefste doet. Als kind al met Lego en in zijn vrije tijd door te klussen in en om het huis. En bouwen doet hij ook het liefste aan Identify. Bouwen aan een mooie toekomst van het bedrijf. Daarbij houdt hij het graag simpel, want volgens hem is niemand bij complexiteit gebaat. Maar als hij zich ergens voor inzet dan gaat hij er ook voor. En hij verwacht dat anderen dat ook doen, want als hij zich ergens aan stoort, dan is het aan gemakzucht. Ook speelt hierbij mee dat hij door zijn werk als algemeen directeur en kwaliteitsregisseur weet dat je medewerkers en klanten pas echt tevreden stelt wanneer jij je vol overgave inzet voor hun belang.

Bekijk het profiel van Bart