Het team van Identify

Vincent de Jong

Vincent de Jong

Business Consultant

Vincent de Jong

‘Leef nu, en niet later’ is het motto van Vincent. Daarom heeft hij ook geen bucketlist en leeft hij met de dag. Dat doet hij samen met zijn vrouw, vrienden en familie. Daarnaast krijg hij van zijn werk als ketenregisseur veel energie wanneer hij de ruimte krijgt om ook buiten de kaders te werken. Alles wat Vincent vervolgens uitvoert tijdens zijn werk, doet hij met als doel om de opdrachten voor klanten boven verwachting af te ronden. Denk aan mensen en processen met elkaar verbinden, focus aanbrengen in zaken die er écht toe doen en zijn kennis en ervaring met klanten delen, zodat deze ook na Vincents vertrek successen kunnen blijven boeken.

Bekijk het profiel van Vincent

Dennis Riebeek

Dennis Riebeek

Verander & Organisatie Consultant

Dennis Riebeek

Voor Dennis staat het beleven van nieuwe avonturen altijd bovenaan zijn lijstje. Daarom is hij in zijn vrije tijd veel buiten en het liefst in de heuvels en bergen te vinden. Daar sport hij graag en begeleidt hij regelmatig hardlopers die graag hun grenzen willen verleggen en het beste uit zichzelf willen halen. Ook in zijn werk kiest Dennis niet meteen voor de makkelijkste weg. Hij kiest die weg wel als dit de meest efficiënte en effectieve manier is om zijn doel te bereiken. Zo realiseert hij als kwaliteitsregisseur ook complexe verandertrajecten met impact op mens, organisatie en IT. Toch staat de boog voor Dennis niet altijd gespannen. Bijvoorbeeld wanneer hij van zijn gezin geniet of op de bank ploft om naar superheldenfilms of een wielerkoers te kijken.

Bekijk het profiel van Dennis

Roger Wouterse

Roger Wouterse

Business Analist

Roger Wouterse

Roger begint zijn werkdag altijd positief, omdat hij weet dat hij die dag zijn klantorganisaties mag helpen met hun volgende stap. Als agile consultant en business analist begeleidt hij klanten bij het verbeteren van hun proces en software en zorgt hij ervoor dat zowel klanten als leveranciers elkaar tijdens dit proces goed begrijpen. Thuis klust hij graag aan alles wat wielen heeft en laadt hij zijn batterij op tijdens wandelingen met zijn hond. Ooit hoopt hij een keer een parachutesprong te maken, alhoewel hij het ook doodeng vindt als hij er maar al aan denkt.

Bekijk het profiel van Roger

Pauline van den Doel

Scrum Master

Pauline van den Doel

Creatief, enthousiast, pro-actief, soms chaotisch en met een voorliefde voor het luidkeels meezingen van liedjes in de auto. Dat omschrijft onze scrummaster Pauline. Hoewel ze een energieke kant heeft, weet ze ook de rust van een fijne wandeling of meditatie te waarderen. Ze koos voor Identify vanwege het kleinschalige gevoel en de mensgerichte benadering. Precies op die manier hoopt ze ook samen te werken met onze klanten. Ze zegt waar het op staat, gaat weerstand of wrijving niet uit de weg, maar werkt vervolgens altijd harmonieus aan een positieve verandering. Er moet absoluut ruimte zijn voor fouten, zolang er maar van wordt geleerd, is haar stellige overtuiging.

Bekijk het profiel van Pauline

Udo Kuijpers

Udo Kuijpers

Scrum Master/Agile Consultant

Udo Kuijpers

‘Doen’ is het woord dat het beste bij Udo past. Udo kan meer ideeën, mogelijkheden en plannen in één dag voorbrengen, dan menigeen in een maand ! Niet alleen als het gaat om zijn werk als scrum master. Ook daarbuiten is Udo altijd bezig, voornamelijk met drie dingen: sporten, sporten en, je raadt het al, sporten. Zo is hij een fanatiek hardloper en tennisser. Zijn coachvaardigheden als scrum master komen overigens ook bij zijn passie voor sporten goed van pas. Udo is namelijk trainer van het voetbalteam van zijn zoon. Met dit team probeert hij, net als in zijn werk voor de klanten van Identify, elke week een stukje beter te worden dan de week daarvoor, waarbij de ene week een overwinning en de andere week een speler die ‘eindelijk’ zijn eerste doelpunt maakt, het eindresultaat is.

Bekijk het profiel van Udo

Jan Hertogh

Jan Hertogh

Senior QA Consultant

Jan Hertogh

Als Jan nog één ding in zijn leven wil, is het wel het krijgen van kleinkinderen. Tegelijkertijd beseft hij dat hij hier zelf niet veel invloed op heeft. En dat is ook het advies dat hij graag aan andere mensen meegeeft: focus je energie op zaken waar je wél invloed op hebt. Dit doet Jan zelf door in zijn werk klanten te helpen met het verbeteren van testprocessen, waardoor de kwaliteit van hun software naar een hoger niveau wordt getild. Daarnaast is binnenzitten niks voor Jan. Daarom trekt hij er in zijn vrije tijd graag op uit met familie, vrienden en buren. En als hij dan toch een keer thuis is, vermaakt hij zich met, zoals hij zelf zegt, ‘oude foute sitcoms’.

Bekijk het profiel van Jan

David Korten

Agile Coach

David Korten

David laadt zijn batterij op met vier zaken: koffie, een gezond ontbijt, veel sporten en een goede uitdaging. De agile coach is altijd op de hoogte van de nieuwste vakinhoudelijke ontwikkelingen, plukt de dag en geniet van de kleine dingen in het leven. Toch durft hij werelds te dromen: een reis naar Japan prijkt op de bucketlist. Wat hij daaraan zo mooi vindt? In de Japanse cultuur komen traditie en moderne ontwikkelingen samen. Dat is precies wat hij ook tegenkomt tijdens de verandertrajecten van zijn klanten. Het is David wel toevertrouwd om ze te verleiden uit de vaste patronen te stappen. Dat is geheel in lijn met zijn motto: stop met twijfelen, ga de uitdaging aan!

Bekijk het profiel van David

Marleen Kleijn

General Affairs & HR-manager

Marleen Kleijn

Marleen staat altijd voor alle mensen klaar. Zo houdt ze als hr-manager bij Identify goed in de gaten hoe het met alle collega’s gaat en zorgt ze ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Buiten werk ontvangt ze graag familie en vrienden voor een hoop gezelligheid. Met name haar neefjes en nichtjes zijn dolblij als ze weer bij hun tante mogen logeren. Niet zo gek als je bedenkt dat Marleen en haar man in een leuk, oud boerderijtje wonen. Toch zorgt Marleen ook voor voldoende ‘me-time’. Bijvoorbeeld wanneer ze een stuk gaat wandelen of gewoon even een kop thee drinkt met een vriendin.

Bekijk het profiel van Marleen

Casper Schippers

Scrum Master/Marketing Consultant

Casper Schippers

Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, is het leidmotief van Casper. De marketing consultant hecht daarnaast aan zelfrelativering en bescheidenheid. Niet voor niets verbaast hij zich er met regelmaat over hoe mensen tegenwoordig overal wat van moeten vinden en veranderen in meningenfabrieken. Zelf geeft hij er de voorkeur aan om, als hij in een bepaald onderwerp interesse heeft, onderzoek te doen tot hij het naadje van de kous weet. Dat is soms tijdrovend, maar het zorgt voor een brede en genuanceerde blik. Verder geniet Casper van zijn vrienden en van veel sporten (kickboksen en fitness). Dat laatste lijkt hoognodig, want hij eet (naar eigen zeggen) veel te veel bruin brood met roomboter van de Albert Heijn, getopt met jonge kaas. Met zijn bereikbaarheid zit het wel snor, want Casper draagt altijd zijn i-phone, i-watch en airpods bij zich.

Bekijk het profiel van Casper

Maarten Hermans

Maarten Hermans

Senior Scrum Master/Agile Consultant

Maarten Hermans

Maarten krijgt een enorme kick wanneer hij ziet dat zijn werk bijdraagt aan betere resultaten en meer tevredenheid bij klanten en zijn teamleden. Met een hoop positieve energie begint hij dan ook elke dag aan zijn werk. Wanneer hij dan toch het onvermijdelijke middagdipje krijgt, neemt hij steevast een Cola Zero en kan hij er weer een paar uur tegenaan. Eenmaal thuis geniet hij van tuinieren, klussen in huis en rijdt hij graag een rondje op zijn motor. Daarnaast trekt hij ook graag op met zijn twee tienerdochters. Maar wanneer Maarten zin heeft om naar Discovery Channel te kijken, staat hij er in huize Hermans toch echt alleen voor.

Bekijk het profiel van Maarten

Robin Hautvast

Business Analist

Robin Hautvast

Deze business analyst is niet bang voor kleerscheuren. Robin houdt van mountainbiken, gravelbiken (lekker raggen op onverharde wegen als bospaden, kasseien en karrenspoor) en motorrijden. Ooit hoopt hij met een supersnelle motor of sportwagen over het circuit te scheuren. Zijn vele hobby’s combineert hij met het co-ouderschap voor twee even lieve als drukke jongens (van 4 en 7). Na 14 jaar in de bank- en verzekeringssector vond Robin het tijd voor een nieuwe uitdaging, die hij in Identify vond. Als data-expert helpt hij onze klanten in het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en het inrichten van nieuwe processen en applicaties. Zijn formule om scherp aan iedere dag van dit drukke leven te verschijnen? Een gezonde dosis koffie en in de auto meeblèren met Nederlandstalige muziek. Wij hopen voor zijn bijrijders dat Robin een even getalenteerd zanger als business analyst is!

Bekijk het profiel van Robin

Sijbrand Hoekstra

QA Consultant

Sijbrand Hoekstra

Sijbrand krijgt veel energie van mooie opdrachten. Zelfs als deze voor drie uur (!) reistijd op een dag zorgen. Een prettig scrumteam en de vrijheid die hij kreeg om deze opdracht in Groningen uit te voeren, trokken hem uiteindelijk over de streep. Als test engineer gaat hij dan ook werkelijk geen uitdaging uit de weg. En dat terwijl hij thuis ook nog een gezin met drie kinderen runt. De een zit op hockey, de ander rijdt paard en de jongste start binnenkort met voetbal. Gelukkig zorgt hij ook goed voor zichzelf. Bijvoorbeeld op de golfbaan, waar hij zijn hoofd weer even leeg maakt en tegelijkertijd zijn batterij oplaadt.

Bekijk het profiel van Sijbrand

Martijn Weeber

Sales Manager

Martijn Weeber

Martijn is een man met een missie. Hij wil van Identify het leukste consultancybedrijf van Nederland maken. Samen met collega’s zorgt hij als sales manager voor de commerciële continuïteit en de strategie binnen Identify. Martijn staat er bij sommigen om bekend dat hij niet bang is om boodschappen op een directe wijze over te brengen. Tegelijkertijd is hij een echte gezinsman, vader van drie kinderen, voor wie hij en zijn vrouw altijd klaarstaan. Dat familiegevoel omarmt én stimuleert hij ook binnen Identify, waar hij liefst ziet dat ook gezinsleden van medewerkers bij de onderneming betrokken worden, bijvoorbeeld via bedrijfsuitjes. Martijn heeft één guilty pleasure waar je hem ’s nachts voor wakker mag maken: zoute drop.

Bekijk het profiel van Martijn

Bart Watertor

Bart Watertor

Algemeen Directeur

Bart Watertor

Bouwen. Dat is wat Bart het liefste doet. Als kind al met Lego en in zijn vrije tijd door te klussen in en om het huis. En bouwen doet hij ook het liefste aan Identify. Bouwen aan een mooie toekomst van het bedrijf. Daarbij houdt hij het graag simpel, want volgens hem is niemand bij complexiteit gebaat. Maar als hij zich ergens voor inzet dan gaat hij er ook voor. En hij verwacht dat anderen dat ook doen, want als hij zich ergens aan stoort, dan is het aan gemakzucht. Ook speelt hierbij mee dat hij door zijn werk als algemeen directeur en kwaliteitsregisseur weet dat je medewerkers en klanten pas echt tevreden stelt wanneer jij je vol overgave inzet voor hun belang.

Bekijk het profiel van Bart

Michael Blijenberg

Business Analist

Michael Blijenberg

Michael is sinds kort één van onze nieuwe medewerkers. Binnenkort kunt u hier meer lezen over Michael.

Bekijk het profiel van Michael

Ferdi Vink

Test Consultant

Ferdi Vink

Ferdi is sinds kort één van onze nieuwe medewerkers. Binnenkort kunt u hier meer lezen over Ferdi.

Bekijk het profiel van Ferdi

Marnix van Ginkel

Product Owner

Marnix van Ginkel

Marnix is sinds kort één van onze nieuwe medewerkers. Binnenkort kunt u hier meer lezen over Marnix.

Bekijk het profiel van Marnix

Inge Hendriks

Business Analist

Inge Hendriks

Inge is sinds kort één van onze nieuwe medewerkers. Binnenkort kunt u hier meer lezen over Inge.

Bekijk het profiel van Inge

Ingrid Manasse

Senior Scrum Master

Ingrid Manasse

Ingrid is sinds kort één van onze nieuwe medewerkers. Binnenkort kunt u hier meer lezen over Ingrid.

Bekijk het profiel van Ingrid

Paula Brinkman

Test Consultant

Paula Brinkman

Ingrid is sinds kort één van onze nieuwe medewerkers. Binnenkort kunt u hier meer lezen over Ingrid.

Bekijk het profiel van Paula