Identify & Atlassian

Identify is Atlassian Silver partner en werkt samen met Atlassian om organisaties in staat te stellen het potentieel van ieder (IT) team beter te benutten. Identify opereert op het snijvlak tussen Business en IT om organisatorische- en ontwikkelprocessen te optimaliseren; gefocussed op borging van de kwaliteit van de keten en de (software) producten die uit dit proces voortvloeien.

Atlassian: samenwerkende teams

De producten van Atlassian zijn ontworpen om een open samenwerking- en werkomgeving te bevorderen. Met haar scala aan producten zoals Jira Software, Confluence en Bitbucket, kan Atlassian uw organisatie ondersteunen in uw digital transformation.
Identify is hierbij uw partner bij uitstek om uw (SDLC) processen in de Atlassian stack te implementeren en te optimaliseren, dit op basis van onze good practices.

onze specialismen en diensten

procesimplementatie en optimalisatie

Wij helpen organisaties met implementeren en optimaliseren van verschillende Atlassian producten en werkstromen. Met onze ervaringen in o.a. ketenregie, releasemanagement, testmanagement, Agile, CI/CD, DevOps en testautomatisering kunnen wij uw (IT) processen optimaliseren en beheersbaar houden binnen de Atlassian producten. Onze experts kunnen u begeleiden en een implementatie- en/of optimalisatieplan ontwikkelen om uw SDLC-proces te optimaliseren op basis van onze good practices.

cloud

In plaats van Atlassian Jira Server of Data Center mogelijkheden te gebruiken, kunnen wij voor uw organisatie Atlassian Cloud services aanbieden die u de flexibiliteit geven van Atlassian producten, zonder eigen hosting te moeten voeren. Bovendien kunnen de Cloud producten onderhouden worden met (remote) ondersteuning van Identify.

training

Identify helpt uw Atlassian gebruikers de producten beter te beheersen via diverse trainingen die op uw locatie of andere externe locatie gegeven kunnen worden. Voor diverse Jira-rollen en doelgroepen hebben wij diverse trainingen beschikbaar.

good practices

Onze ervaringen met Jira producten en onze eigen expertise kunnen wij inzetten om u in staat te stellen de meest nuttige en efficiënte tools voor uw bedrijf te implementeren. Praktische ervaring met bijvoorbeeld de Jira plugin Xray zal de proceskwaliteit van uw testmanagement verbeteren, terwijl werkstroom sjablonen uw releasebeheer naar een hoger niveau zal tillen.

wij focussen op

JIRA software

JIRA core

JIRA service desk

Confluence

Add-ons

Identify werkt samen met specifiek geselecteerde Atlassian marketplace vendors voor Atlassian producten om verdere maatwerk en kennis aan te bieden bij klanten door middel van partnerships.

neem contact op

Wilt u weten hoe Identify als Silver partner u kan helpen? Dat kan eenvoudig via het contactformulier