Kwaliteitsregie

Goed samenspel tussen mens, proces en IT

In de procesketen zijn verbeteringen nodig. Bijvoorbeeld omdat de samenwerking tussen collega’s en softwareleveranciers niet soepel verloopt. Hoe los je dit op? Onze kwaliteitsregisseurs helpen je bij het verbeteren van het samenspel tussen mens, proces en IT. Lees op deze pagina meer over kwaliteitsregie van Identify.

Bewezen methodes, betere kwaliteit

Onze regisseurs lossen complexe kwaliteitsvraagstukken op aan de hand van diverse best practices. Denk aan agile, lean en de eigen methode ‘Kracht zonder Macht’. We combineren de beste elementen uit deze best practices en gebruiken enkel datgene wat specifiek voor jouw organisatie van toegevoegde waarde is. Je gaat samen met onze kwaliteitsregisseurs aan de slag om de kwaliteit intern en extern op een duurzame manier te verbeteren. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw organisatie en keten beter kunnen inspelen op klantvragen in deze snel veranderende wereld.

Kwaliteitsregie door Identify
Vincent de Jong

Minder kosten, meer groei

Een beter product, een beter ketenproces en klanten en medewerkers die een stuk tevredener zijn. Dit zijn de resultaten die je mag verwachten nadat onze kwaliteitsregisseurs hun werk hebben gedaan. Deze resultaten gaan vaak samen met kostenbesparingen voor jouw organisatie en meer groeimogelijkheden. Onze kwaliteitsregisseurs hebben de afgelopen jaren meerdere bedrijven binnen verschillende branches blij mogen maken met deze resultaten. Zo hebben we ervaring in kwaliteitsregie voor sectoren als de overheid, bouw, infrastructuur en eerstelijnszorg.

Meer weten over kwaliteitsregie?

Ben jij benieuwd wat Identify voor jouw organisatie op het gebied van kwaliteitsregie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee.

Heb je een vraag of wil je eens sparren over kwaliteitsregie? Neem gerust contact op met een van onze kwaliteitsregisseurs. Zij denken graag met je mee!