Onze Kernkwaliteiten

Professionaliteit
Identify is professioneel in het uitvoeren van de werkzaamheden en de omgang bij de klant. Het heeft een groot aantal ervaren professionals in dienst, die altijd klaarstaan om collega’s met raad en daad bij te staan in de uitvoering van de opdrachten.

De professional ontwikkelt voortdurend zijn kennis, waardoor hij altijd vooroploopt in het vakgebied van kwaliteits- en ketenregie.
De professional is oplossingsgericht en zal zich nooit star vasthouden aan een afgesproken aanpak of methode als de opdracht om een flexibele aanpak vraagt. Binnen de kaders zoekt de professional naar de praktische oplossing.

Kwaliteit- en servicegerichtheid
Onze professionals streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit in de opdrachten bij de klant en stellen zich altijd dienstverlenend op, wat zich uit in het nakomen van de gemaakte afspraken.

Customer intimacy
Identify wil ‘customer intimacy’ met haar klanten, wat zich uit in een persoonlijke benadering, een heldere communicatie en daarmee juiste verwachtingen creëert bij haar klanten, wat resulteert in een pragmatische aanpak, welke altijd waarde toevoegt.