BEN JIJ EEN IDENTIFIER?

Elke dag zijn we bezig met het leveren van aantoonbaar toegevoegde waarde bij de klant. Daarvoor zoeken wij collega’s; ‘Identifiers’ die intrinsiek gemotiveerd zijn en met passie werken. Zijn onze kernwaarden en kernkwaliteiten jouw op het lijf geschreven? Dan ben jij hier op de juiste plek.

In onze cultuur speelt persoonlijke aandacht een belangrijke rol.

Identify is een platte organisatie met een open en persoonlijke bedrijfscultuur waarin een ‘Identifier’ eigen verantwoordelijkheid neemt als het gaat om zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Als werkgever investeren wij graag in jou. In praktijk komt dit tot uiting in het ontwerp van een Persoonlijk Paspoort; een document waarmee een “Identifier” zich kan identificeren.
Hierin staat beschreven; dit ben ik! hier ben ik goed in! dit wil ik bereiken!

Wij zoeken graag naar een opdracht die je prikkelt en uitdaagt. Waar mogelijk fungeren wij als springplank voor jou, door een koppeling te maken tussen jouw persoonlijke doelstelling en een organisatiedoelstelling. Doordat Identify haar eigen proposities en producten ontwikkeld, zijn wij in staat om jou een speeltuin te bieden om te leren.

Wij hebben oprechte aandacht voor jouw persoonlijke wensen, voor zowel werk als privé. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is zodanig ingericht dat jij jouw eigen pakket naar wens kunt vormgeven. Je kunt verschillende keuzes maken; geef je de voorkeur aan een spaarbonus of een maandelijkse bonus? Wil jij je vakantiegeld per maand of per jaar?

Wij vinden het belangrijk om samen successen en speciale gebeurtenissen te vieren, zoals het ontvangst van een nieuwe collega, de verjaardagen, jubilea etc. We brengen graag tijd met elkaar door en doen leuke dingen samen; zo zijn we met een familiedag naar de Efteling en Burger Zoo geweest, op trainingsweekend naar onder meer Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland.