OVER ONS

Onze bedrijfscultuur

Identify is een platte organisatie (we kennen geen MT; wel partners die ook voor onze klanten actief zijn) met een open bedrijfscultuur waarin een ‘Identifier’ bereid is om het beste uit zichzelf te halen. Als een hecht team wordt er nauw samengewerkt aan vernieuwende oplossingen en worden ideeën gebundeld tot gerichte proposities.

Onze basis ligt in een hecht en transparant team, mede hierdoor is inspraak op allerlei zaken altijd mogelijk en streven we ernaar met elkaar steeds beter te worden; zowel intern als extern.

Waar staan wij voor (onze kernwaarden)

De identiteit en cultuur van Identify vormen belangrijke onderscheidende factoren. Ze worden binnen het bedrijf uitgedrukt in een aantal kernwaarden:

Integriteit
We zijn eerlijk, direct en transparant, en werken vanuit een authentieke no-nonsense houding.

Kwaliteit
Voor Identify staat centraal dat we het beste uit de eigen organisatie en werknemers willen halen, en op individueel niveau en als team continu naar verbetering streven, en daarvoor alle effectieve methoden, instrumenten en opleidingen inzetten. Alleen zo kunnen we onze klanten optimale kwaliteit bieden en zijn we betrouwbaar voor hen.

Betrokkenheid
Vanuit de intentie om klanten aan meer succes te helpen, denken we mee en tonen we ons een betrokken partner met aandacht voor onzekerheden of mogelijke verbeterpunten.

Vrijheid
Onze professionals zoeken op creatieve wijze naar de beste oplossingen en durven daarbij af te wijken van de gebaande paden. Onafhankelijke (constructieve) kritische denkers zijn van harte welkom bij ons.

Plezier
Op een plezierige manier met klanten (samen)werken, vormt een bron voor duurzame, innerlijke motivatie. De serieuze aanpak van een professionele organisatie gaat bij ons prima samen met onze dienstverlenende houding en we geloven in “work hard and play hard”.

Met deze kernwaarden zorgen we ervoor dat Identify aantrekkelijk is en blijft voor de klant en onze hooggekwalificeerde professionals.