carrière

Identify is een platte organisatie met een open en persoonlijke bedrijfscultuur waarin een ‘Identifier’ eigen verantwoordelijkheid neemt als het gaat om zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Als werkgever investeren wij graag in jou. We spreken samen af op welke wijze jij je persoonlijke en professionele groei vorm geeft.

Werk je bij Identify, dan maak je deel uit van een team opererend op het snijvlak van Business en IT. Met de focus op samenwerking, gebruik makend van onze kennis van analyse, realisatie en toetsing realiseren we de hoogst haalbare kwaliteit in opdrachten bij de klant.

Als Identifier werk bij MKB+ organisaties maar ook bij (semi-) overheidsorganisaties.

De identiteit en cultuur van Identify wordt gevormd door de mensen die er werken. Deze mensen herkennen zich in de kernwaarden ‘integriteit’, ‘kwaliteit’, ‘betrokkenheid’, ‘vrijheid’ en ‘plezier’.

We hebben geen voorkeur voor een branche, op dit moment zijn we vertegenwoordigt in de branches vervoer, financieel en overheid.

wat je van Identify kan verwachten

Je maakt onderdeel uit van een team van (ervaren) professionals die je altijd met raad en daad bijstaan in de uitvoering van je opdracht. Praktische ondersteuning die je helpt de opdracht voor de klant succesvol te maken. Een persoonlijke mentor draagt hier ook aan bij.

Je wordt in staat gesteld je kennis en skills te ontwikkelen waardoor je altijd vooroploopt in het vakgebied.

Vergroten van je persoonlijke impact, begeleiding van een persoonlijke mentor en onderdeel maken van een professioneel team zijn enkele voordelen om je carrière (verder) op te bouwen bij Identify.

open vacatures

Vacature Titel Locatie Afdeling Datum
business analist Nederland Kwaliteit 30/04/2020
moderne tester Nederland Testen 19/02/2020
scrum master Nederland Agile / DevOps 08/02/2020
testmanager / kwaliteitsregisseur Nederland Regievoering 28/12/2019

De medewerkers van Identify ondersteunen de stichting KiKa in hun strijd tegen kanker door een spaaractie.

Voor stichting de Zonnebloem gaan de medewerkers van Identify jaarlijks als vrijwilliger aan de slag.